ZZP’ers in de zorg

ZZP’ers in de zorg

Voor ZZP’ers in de zorg

Je vroeg je al af waar ze uithangen… al die ervaren zorgverleners die flexibel inzetbaar zijn voor je organisatie. Nou, hier dus. Ze hebben zich aangesloten bij GripZorg! Dat is meteen het goede nieuws. Want nu hoef je alleen nog maar je opdracht met ons te delen en de perfecte match is snel gemaakt.

Of je nou een zelfstandig of gedetacheerde zorgverlener zoekt. De mensen met het grootste zorghart vind je via GripZorg.

Wat doen wij

Laten we daar eens mee beginnen. Met mensen. Mensen die willen zorgen voor andere mensen, want daar draait het om. Bij GripZorg brengen we zorgprofessionals samen die er net zo over denken. Daarbij ontzorgen we zowel opdrachtgevers als zorgverleners, zodat ze bevlogen blijven (of hun bezieling terugvinden). En we houden de kosten zo laag mogelijk, zodat er meer geld overblijft voor betere zorg.

De voordelen van GripZorg

We hebben het mooiste vak dat er bestaat, dat mogen we nooit vergeten. Samen maken we zorg weer leuk, flexibel, mensgericht en betaalbaar. Of je nou een zelfstandig of gedetacheerde zorgverlener zoekt. De mensen met het grootste zorghart vind je via GripZorg. De belangrijkste voordelen op een rij:

• Zorgvuldig samengestelde database
• 24/7 beschikbaar én up-to-date
• Buiten kantooruren bereikbaar vanaf 7.00 en tot 23.00 uur
• Zoeken op specifieke wensen en eisen
• Alleen gekwalificeerde zorgverleners
• Contracten van bepaalde duur
• Verrassend lage tarieven

Hoe werkt het?

Zorg draait om mensen. Wanneer je een zzp’er zoekt, dan heb je er ook vaak écht één nodig. Wij begrijpen de urgentie. Daarom bieden wij je eenvoudig toegang tot ons netwerk van zorgprofessionals. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat wij in slechts enkele ogenblikken dé match gemaakt hebt voor jouw opdracht.

Vorig jaar zat ik bij Halt, nu in de studio van Gripzorg. Ik zocht een voorbeeld, dat is Pascal!

Mike

Het is nooit te laat voor hulp, maar hoe eerder hoe beter. Ik ben er blij mee, discipline om naar een doel te werken, dat motiveert mij.

Mohammed

Niet bang zijn maar gewoon doen, mijn zelfvertrouwen heb ik opgebouwd door teksten te schrijven en mij te uiten voor anderen.

Sander