Personal Training Heiloo

Personal training in Heiloo

Gripzorg het adres voor personal training in Heiloo

Jongeren met een depressie, burn-out, stress en overgewicht door psychische problemen voelen zich emotioneel uitgeput en hebben weinig energie om dingen te ondernemen. Verschillende factoren hebben er voor gezorgd dat door een combinatie van privé, werk en innerlijke factoren chronische stress ervaart.

Personal training

Personal training is als dagbestedingsactiviteit uiterst effectief binnen de hulpverlening. Jongeren hebben dagstructuur nodig en sport en beweging is hier een belangrijk onderdeel van. Afhankelijk van de problematiek, de fysieke gesteldheid en de persoonlijke wensen richt Grip een individueel trainingsschema in. Middels individuele sessies werkt Grip aan gestelde doelen en vergroot de trainer van Grip het zelfvertrouwen van de jongere. Hierbij kan het gaan om afvallen, conditietraining, spieropbouw, vitaliteitstrainingen of een complete total body workout.

De personal trainer van Grip is elke dag betrokken bij de begeleiding. Hierbij gaat het niet alleen om het nakomen van afspraken en een goede uitvoering van de activiteiten, maar ook om lifestyle coaching, inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de begeleiding.

Vorig jaar zat ik bij Halt, nu in de studio van Gripzorg. Ik zocht een voorbeeld, dat is Pascal!

Mike

Het is nooit te laat voor hulp, maar hoe eerder hoe beter. Ik ben er blij mee, discipline om naar een doel te werken, dat motiveert mij.

Mohammed

Niet bang zijn maar gewoon doen, mijn zelfvertrouwen heb ik opgebouwd door teksten te schrijven en mij te uiten voor anderen.

Sander